Візит Блаженнішого Святослава та владики Венедикта (Алексійчука)

Візит Блаженнішого Святослава та владики Венедикта (Алексійчука)
Квітень 27 21:43 2019 коментарів 1295 переглядів

У час, коли ми з нетерпінням очікуємо Воскресіння Господа Нашого Ісуса Христа, хочемо поділитися з вами радістю, яку мали можливість сьогодні проживати, адже до нашої семінарії завітав Отець і Глава Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук), а також владика Венедикт (Алексійчук), який здійснює своє служіння в Чикаго.

Владик радо вітали отець ректор, отці настоятелі та духівники. Після того, як владики приступили до плащаниці, семінаристи виконали кілька духовних творів. Опісля отець ректор прот. Петро Жук поділився здобутками духовного навчального закладу, а також процесом ремонту та його оновлення. Блаженніший Святослав висловив слова подяки спільноті за те служіння, яке вона сповняє. Далі Глава УГКЦ разом з владикою Венедиктом завітав до наших сестер Мироносиць.

Складаємо сердечну подяку за пастирський та батьківський візит нашому Блаженнішому Святославу, а також за відвідини КТДС владиці Венедикту. Нехай Всемилостивий Господь обдаровує своїми ласками і подає багато сил та наснаги у служінні, яке владики сповняють.

Медіа-центр КТДС ім. арх. Гавриїла