Семінаристи взяли участь у курсантсько-студентському форумі «STUDIO ВЕСНА 2019»

Семінаристи взяли участь у курсантсько-студентському форумі «STUDIO ВЕСНА 2019»
Квітень 12 16:50 2019 коментарів 1656 переглядів

11 квітня 2019 року Інститутом кримінально-виконавчої служби за підтримки Міністерства юстиції України, Національної академії внутрішніх справ та Пенітенціарної асоціації України проведено курсантсько-студентський форум «STUDIO ВЕСНА 2019». Захід відбувся на базі Міністерства юстиції України.

Форум проводився серед вищих навчальних закладів України. У заході взяли участь брати-семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії під керівництвом префекта із навчальної частини о. д-р. Романа Островського.

Форум «STUDIO ВЕСНА 2019» проводився у два етапи, які поєднували у собі науково-практичну та спортивно-ерудиційну частини. Науково-практична частина передбачала проведення конференції «Суспільство, право, психологія та педагогіка: поступ у майбутнє», а спортивно-ерудиційна частина – проведення змагання з настільного тенісу, а також інтелектуальних конкурсів для визначення найбільш ерудованої команди.

У Форумі взяли участь команди з 8 провідних вищих навчальних закладів України:

Національної академії внутрішніх справ;

Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова;

Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ;

Національної академії Служби безпеки України;

Національного торгово-економічного університету;

Національного авіаційного університету;

Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ;

Інституту кримінально-виконавчої служби.

У роботі форуму брали участь близько 250 учасників. Науковий захід відкрив начальник Інституту кримінально-виконавчої служби, доктор юридичних наук, заслужений діяч науки і техніки України Бараш Євген Юхимович, заступник начальника Адміністрації з питань дотримання прав засуджених та осіб, узятих під варту Торкунов Олег Миколайович, директор Департаменту пробації Янчук Олег Борисович. Також з вітальними словами до учасників звернулися поважні гості та члени журі Форуму, які представляли вищі навчальні заклади України, що приймали участь у заході.

Для визначення кращої команди бралися до уваги результати, які досягли команди у 7 номінаціях. Усі команди показали високий рівень ерудованості, професійної обізнаності, підготовки, креативності у вирішенні завдань. Але змагання передбачають визначення кращих серед кращих. За результатами інтелектуальних змагань: І місце здобула команда Інституту кримінально-виконавчої служби, ІІ місце у команди Національної академії внутрішніх справ, ІІІ місце посіла команда Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова.

 У змаганнях спортивної частини Форуму І місце здобула команда Національної академії внутрішніх справ, ІІ місце здобула команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, III місце – команда Інституту кримінально-виконавчої служби. Вітаємо переможців номінацій Форуму.

Дякуємо всім за співпрацю та бажаємо здобутків у майбутньому, віримо, що наша співпраця та дух чесних змагань будуть міцніти з кожним роком.

Джерело: Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

За матеріалами ІКВС

Фото: ІКВС