Семінаристи КТДС спільно з духівником молилися на храмовому святі у с. Мала Вільшанка

Семінаристи КТДС спільно з духівником молилися на храмовому святі у с. Мала Вільшанка
Листопад 22 21:18 2019 коментарів 1426 переглядів

21 листопада Свята Церква відзначає собор святого архистратига Михаїла й інших безплотних сил. У цей день семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії разом з духівником о. Миколою Семенишиним завітали на парафію до села Мала Вільшанка (відділок "Селекційний") Білоцерківського району, Київської області. Вони разом з парафіяльною громадою молитовно відзначили річницю освячення храму на честь святого архистратига Михаїла. Урочисту Божественну Літургію очолив о. Микола у співслужінні з адміністратором храму о. Ігорем Гріщенком, о. Олегом Лучкою та о. Петром Худиком.
Після Служби Божої з привітальним словом до усіх вірних звернувся отець Ігор і висловив слова вдячності за те, що вони дбають за красу храму, трудяться і моляться спільно у міру своїх сил і можливостей, згадав про особливу підтримку жертводавців храму. Також священник наголосив на важливості бути вдячним Богові за вже отримані ласки і дари, бо завжди є спокуса думати про щось краще і більше.
По завершенні Літургії отці разом з парафіянами здійснили мале освячення води, а згодом відбулося мирування. Завершилося святкування річниці освячення храму спільним почастунком, який приготували парафіяни. Складаємо щиру подяку тим, хто долучився до організації цього свята і просимо в Господа потрібних для усіх ласк та благодатей.

бр. Микола Остапів, ІІ курс

КТДС

Коментарі


Федір шульженко Федір шульженко (22.11.2019 22:10)

Відроження духовності українців-то ва'ята справа