Молебень за здоров’я до Богородиці за участю владики Йосифа (Міляна)

Молебень за здоров’я до Богородиці за участю владики Йосифа (Міляна)
Березень 16 16:15 2020 коментарів 1402 переглядів

16 березня 2020 року Божого у патріаршому соборі Воскресіння Господнього відбувся молебень за здоров’я до Богородиці. В цей день ми молились за всіх хворих і померлих від Корона-вірусу. Молитву очолив єпископ-помічник Київської архієпархії УГКЦ владика Йосиф Мілян. У молебні також взяли участь отець-префект з навчальної частини КТДС ієр. Роман Островський та брат Юрій Іленков, який провадив спів.

Після молебню ієрей Роман виголосив коротке слово-розважання. Цього дня отець звернув увагу на приклад багатостраждального Йова. Проповідь була не довгою змістовною і цікавою. У ній отець-доктор наголосив, що праведний Йов теж переніс дуже складне випробування у своєму житті, яке той успішно витримав, після зустрічі з Богом, отримав подвійне благословення. Таким чином, як зазначив ієрей Роман, будь-яка криза є для того, щоб ми ще раз застановились над власним життям, вона має вести нас до зустрічі з Богом. Після такої проповіді захотілось ще раз прочитати книгу Йова і розважити над нею. Це гарна нагода, адже згідно з літургійною традицією нашої Церкви ми читаємо цю книгу у Страсний тиждень.

Молебень за мир буде продовжуватись щодня до п’ятниці у прямій трансляції.

Запис молитви можна буде сягнути, завітавши на офіційну сторінку “Живого телебачення” в Youtube.

Запрошуємо єднатись з нами у молитві і нехай Господь змилосердиться над усіма нами і дарує нам виздоровлення з усіх недуг!

бр. Юрій Іленков V курс.