Молодіжна катехеза на "Радіо Марія"

Молодіжна катехеза на "Радіо Марія"
Жовтень 19 08:54 2017 коментарів 1710 переглядів

У середу ввечері в прямому ефірі «Радіо Марія» можна було почути молодіжну катехезу, у якій члени спільноти ТУСК «Обнова», а також о. Андрій Боднарук, і наші семінаристи розмовляли про інформаційну безпеку християнина.

Учасники роздумували про те, де ми зустрічаємось з інформацією, які вона несе нам загрози. Разом шукали відповіді: як від них вберегтись, як християнину користуватись інформаційними ресурсами сьогодні.

Адже справді інформація всюди нас оточує: в інтернеті, в рекламах у транспорті і навіть просто в розмові… Звісна річ, що багато уваги було приділено соцмережам, які сьогодні є для молодої людини такими важливими. Тож молодь разом шукала відповіді на такі питання: як не стати залежним, як не потрапити до рук користувачів-зловмисників, як зберегти своє духовне життя у вирі віртуальних подій і ще чимало інших актуальних запитань.

Вийшла цікава розмова, яка сподіваємося принесе користь слухачам. Дякуємо товариству «Обнова» за запрошення, а працівникам «Радіо Марія» – за можливість поділитись з іншими своїм християнським життям.

бр. Олег Климончук, VI курс

Фото: Andriy Bodnaruk