Многая літа, преосвященніший Владико!

Многая літа, преосвященніший Владико!
Грудень 30 10:21 2019 коментарів 3006 переглядів

Сьогодні 35-ту річницю священичого рукоположення відзначає преосвященний владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви.

Ваше преосвященство! В цей святковий день згадуємо про Вас у молитвах і дякуємо Богові за дар Вашого покликання. Молимось також за Ваших батьків та всіх тих, хто супроводжував Вас на шляху служіння.

Дорогий владико Йосифе! Дозвольте разом з привітаннями висловити Вам щиру вдячність за батьківську опіку, якою повсякчас огортаєте нашу семінарійну спільноту, за мудре слово, яким надихаєте нас й підкріплюєте, за ту жертовність, з якою сповняєте своє нелегке служіння. Дякуємо Вам з те, що попри велику кількість обов'язків стараєтесь знаходити час, щоб завітати до нашої обителі й побути з нами, і завжди з нетерпінням чекаємо на Вас.

Нехай же Всемилостивий Господь у своїй щедрості подасть Вам всіх необхідних благ, ниспошле здоров'я, сповнить Ваше серце радістю, миром і любов'ю, а Пресвята Богородиця охоронить Вас своїм Покровом.

Многая літа, преосвященніший владико!

Семінарійна спільнота

Коментарі


Юрко Юрко (30.12.2019 13:52)

Щирі вітання дорогий Владико!