Свято Миколая на парафії Пресвятої Трійці, храмі КТДС

Свято Миколая на парафії Пресвятої Трійці, храмі КТДС
Грудень 19 13:23 2022 коментарів 265 переглядів

У неділю, 18 грудня 2022 року, в навечір’я свята Миколая Чудотворця до спільноти Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ, завітав св. Миколай, для того щоб потішити діточок та дорослих смачними подаруночками й подарувати радість цього чудового святкування.

Незважаючи на виклики часу і брак світла, свято розпочалося зі служіння Великої Вечірні яку очолив ректор КТДС, прот. Петро Жук. На богослужінні була присутня велика кількість вірних, особливо діточок. У своєму слові о. Петро привітав усіх присутніх зі святом Миколая, закликаючи усіх молитися до цього великого святого, щоб він заступався за нашу Батьківщину Україну, а також закликав усіх плекати Христову радість у серцях та ділитися духовним теплом з потребуючими.

Опісля розпочалося святкове дійство під час якого до громади завітав св. Миколай із своїми подаруночками, якими потішив усіх присутніх дітей, а також не залишив без смаколиків дорослих. Діти розповідали св. Миколаю гарні віршики, молитви та слова привітання, а відтак отримували пакуночки.
Після свята усі залишилися задоволеними і повними радості.

Стаття: бр.Владислав Клюцук, III курс 

Фото: бр.Назарій Жеплінський, I курс