Декада місійності з братами Київської Трьохсвятительської духовної семінарії

Декада місійності з братами Київської Трьохсвятительської духовної семінарії
Червень 02 21:58 2022 коментарів 535 переглядів

Сьогодні, в четвер 2 червня 2022 року Божого, наша семінарійна спільнота розпочала декаду місійності Ісусовою молитвою.

У цей урочистий день великого свята Вознесіння заохочуємо всіх відгукнутися на запрошення Блаженнішого Святослава пуститися разом у паломництво до свята П’ятдесятниці. Роздумуватимемо всією парафіяльною спільнотою протягом наступних десяти днів над щоденними літургійними читаннями Євангелія від Івана. Теми, на які звертає нашу увагу святий Іван, допоможуть нам краще відповісти на заклик Глави нашої Церкви щодо поширення Христової благовісті кожному, хто прагне Божого слова.
Роздуми в час війни. У Божому задумі все має своє місце: кожен камінчик, кожне дерево, кожна тваринка, кожна людина і взагалі кожен елемент Божого творіння. Проте через гріх людина внесла в Божий світ безлад і стала противником Божої гармонії та Божого закону. Хто є нашими ворогами? Першим ворогом Бога є диявол, батько брехні, фейків і пропаганди. Ворогами є ті, що противляться Божій правді і руйнують порядок. Бог дав українському народові свою землю, мову, культуру, самобутність. Бог також дав українському народові особливу місію. Ми молимося за перемогу над ворогами, щоб відновити Божий задум не лише для нашого народу, а й для оновлення Божого промислу, порядку і гармонії у світі, щоб ненависть розвіялася як дим на вітрі, щоб вороги згинули як роса на сонці, а Божа справедливість запанувала на нашій землі.

Молитовний намір: За витривалість у молитві за перемогу над ворогами.

Запрошуємо вас доєднуватися до молитовного чування щодня до Зіслання Святого Духа о 21:00 на сторінці спільноти Київської Трьохсвятительської духовної семінарії facebook https://www.facebook.com/KyivSeminaryUGCC/

Програма: 64-dekada-misiinosti-2022.pdf

бр. Михайло Романів, І курс