Вічная пам‘ять!

Вічная пам‘ять!
Лютий 24 22:23 2021 коментарів 482 переглядів

Сьогодні, 24 лютого, у храмі Василія Великого отців Василіянів у м. Київ прощалися з Хресною матір’ю відновленої СУМ в Україні - Вірою Гайдамаха (Лавриненко)

Чин похорону очолив ректор Київської Трьохсвятительської духовної семінарії прот. Петро Жук у співслужінні отців Васильян та молитовному супроводі семінаристів.

У ці скорботні хвилини розділяємо біль і смуток непоправної втрати з її чоловіком –  Андрієм Гайдамахою, іншим рідними та близькими подруги Віри, з усіма тими, для кого Вона була вчителем, наставником, другом, порадником, зразком для наслідування.

Впродовж багатьох років життя в Україні подруга Віра Лавриненко (Гайдамаха) активно працювала у місцевих організаційних клітин СУМ, долучалася до виховної праці на Благодійних таборах СУМ для дітей українських бійців.

За свою працю подруга Віра була відзначена IV (найвищим) ступенем Суспільника (1988) та Виховника СУМ (1992), медаллю св.Володимира Великого від Світового Конгресу Українців. Звання  «Почесний член Спілки Української Молоді в Україні»

Упокой Господи душу раби Твоєї, на місці світлім, на місці квітучім, на місці спокійнім, звідки втекла болізнь, печаль і зітхання, як благий і чоловіколюбець.

Джерело: Спілка Української Молоді