Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ запрошує у Карпати на Таборовий форум відповідальних людей

Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ запрошує у Карпати  на Таборовий форум відповідальних людей
Липень 23 17:41 2020 коментарів 942 переглядів

З 1 по 5 серпня відбудеться Таборовий форум відповідальних людей у серці Карпат (Яремче-Дора), на який запрошують усіх охочих молодих, відповідальних та креативних людей із громадських організацій, лідерів християнських спільнот, душпастирів, підприємців та представників влади різних рівнів. Організатор події – Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ

Варто зазначити, що Форум відповідальних людей – це платформа для знайомства, комунікації, натхнення та започаткування спільних проєктів для громадських активістів, представників духовенства, волонтерів, студентів, бізнесменів та просто відповідальних людей України.

Цього разу організатори підготували для відвідувачів новий таборовий формат, який поєднає в собі теоретичний та практичний майданчики, тож учасники зможуть набути досвід у співпраці навіть під час мандрівок.

Серед спікерів форуму виступлять:

Ромко Колобочок – пластун, мандрівник, менеджер Холдингу Емоцій Fest Lokal!, з яким поєднаємо гутірку на тему лідерства з незабутньою мандрівкою в гори.

Тарас Косар – тренер з командотворення «Центр Розвитку Перезавантаження». Програма зустрічі буде побудована на практичному досвіді та моделюванні різноманітних ситуацій та процесів командотворення, а також поговоримо про творення безпечного середовища, налагодження комунікації, побудова стратегії та досягнення спільних цілей.

Іван Вережак – молодий та прогресивний сільський голова у Котиківська сільська рада, засновник та керівник ГО Молодіжний Клуб "ТУР" м. Городенка, генеральний директор Асоціація Розвитку Територій. Іван розповість учасникам про соціальну відповідальність, виклики та як #творити успішну історію розвитку громади на локальному рівні.

Наталя Шалата – керівник відділу Розвиток волонтерства в громадах у Львівській Освітній Фундації. Під час зустрічі з нею ми розглянемо кейси, у яких тісно взаємодіють громада, Церква та влада. Крім того, ми вивчатимемо можливості успіху у співпраці win-win, будемо давати раду викликам та долатимемо стереотипи.

Ярема Стецик – творець музично-соціального постпанкового проєкту Пенсія Pensiya, засновник конкурсу малюнків Для Бога я створю найкраще, дизайнер в Особливі інтер'єри та учасник наглядової ради платформи для ініціатив Тепле Місто / Teple Misto. З Яремою відвідувачі події будуть брати участь арт-терапію.

Отець Йосафат Бойко – синкел у справах мошенства в Івано-Франківській Архиєпархії УГКЦ, парох церкви Св. Кирила та Методія, монах у спільноті «Воплоченого Слова». Отець Йосафат зробить презентацію своєї парафії, в якій, окрім храму, є також Монастирсько-парафіяльний Центр ім. Івана Павла ІІ та будується дитячий Садочок “Ковчег”. Він розкаже учасникам про #взаємодія «церкви, громади, влади та бізнесу у цих проєктах.

Іван Височанський – фронтмен музичного гурту МеtаNoya, семінарист Київська Трьохсвятительська духовна семінарія УГКЦ, організатор затишних співочих вечорів в теплій компанії «Разом».

 

Реєстрація для участіhttps://forms.gle/YZU62H5umMEACiF86.

Заявки приймаються до 28 липня.

Подробиці про форум можна дізнатися тут:

Форум Відповідальних Людейhttps://www.facebook.com/forumvidpovidalnyh/

Подіяhttps://www.facebook.com/events/378164403160207/

Нагадаємо, що мета проєкту «Форум відповідальних людей»:  запровадити новий формат зустрічей для молодих людей із різних середовищ, але із спільними цінностями та цілями;  вибудовувати довіру та співпрацю у суспільстві між представниками різних сфер громадськості;  донести основну тезу, що відповідальність – це цінність, яку треба культивувати в кожному з нас;  підвищити рівень обізнаності громадян про цінності та можливості шляхом просвіти та проведення панельних дискусій і практик.

Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ