Святкування початку навчального року в катехитичній школі святих Кирила і Методія

Святкування початку навчального року в катехитичній школі святих Кирила і Методія
Вересень 09 11:24 2019 коментарів 1248 переглядів

У неділю 8 вересня вся наша спільнота святкувала початок нового навчального року в катехитичній школі святих Кирила і Методія, яка діє при семінарії.

Після Божественної Літургії, яку очолив отець Петро Жук, ректор КТДС та настоятель парафії пресвятої Тройці, було процесійно перенесено ікону покровителів школи із храму в один із навчальних класів. Там усі охочі, дорослі й діти, мали змогу записатись на навчання в катехитичній школі на цей рік.

Далі було організовано святкування початку нового року в нашій школі на природі. На свіжому повітрі учасники школи ділились своїми враженнями, отриманими влітку, грали в різноманітні ігри, танцювали банси. Було також проведено квест «цитата з Біблії», в рамках якого школярі повинні були відшукати заховані на лісовій галявині цитати із Святого Письма. Після цього кожна команда мала завдання вивчити один з біблійних уривків на пам'ять, показуючи рухи, які демонструють зміст відповідного уривка.

Усі ці заходи супроводжувались спільною трапезою та цікавими розмовами у невимушеній родинній атосфері. Наприкінці пікніку учасники та організатори катехитичної школи висловили один одному побажання на цей навчальний рік. Отець Петро подякував усім присутнім за участь у святкуванні та прагненні ближче пізнавати Бога, а також побажав успіхів у навчанні. 

Заняття в катехитичній школі святих Кирила і Методія розпочнуть вже наступної неділі, 15 вересня, після Божественної Літургії, яка служитиметься о 9:30. Щиро запрошуємо всіх охочих взяти участь у пізнанні Бога та науки Церкви!

брат Ярослав Кузишин, V курс КТДС