І все, чого проситимете в молитві з вірою, те одержите

І все, чого проситимете в молитві з вірою, те одержите
Березень 14 12:22 2022 коментарів 307 переглядів

"І все, чого проситимете в молитві з вірою, те одержите." (Мт 21, 22)

Сьогодні ми живемо в часі війни. Дуже боляче спостерігати, як ворог нищить і руйнує нашу країну. У вирі цих подій, кожна людина хоче бути корисною і певним чином послужити рідній Батьківщині. Наші Збройні Сили України відстоюють державу із зброєю. За що ми їм щиро вдячні! Також багато людей займаються волонтерською діяльністю, допомагають всім необхідним як солдатам, так і людям, які втратили домівки та постраждали внаслідок бойових дій. Дякуємо вам за це служіння. Так звані "диванні війська" борються з дезінформацією, що неменш важливо.

Як радіє душа, коли ми бачимо єдність цілого народу.

Для нас, християн, дуже важливо є створити своє "Молитовне військо". Адже Господь каже: «Усе, чого ви в молитві попросите, вірте, що одержите і буде вам так.» (Мр 11, 24)
Коли ми віруємо у те, що просимо, Господь завжди нас обдарує своїми ласками.
Також важливо навчитися слухати Голос Бога. Коли ми молимося, прислухаймося в тиші до того, що Господь нам хоче сказати. Молитва з вірою має велику силу. Вона здатна зупинити найлютішого ворога.

Пригадується мені свідчення, яке розповідала жінка похилого віку. Це сталося під час Другої світової війни. Вороги почали сильно обстрілювати місто. В той час, люди, які перебували в церкві, дуже щиро молилися. І сталося диво - майже все місто згоріло, а церква уціліла, бо там лунала ревна молитва з великою вірою в серцях вірних.

Зараз важливим завданням для християн є молитися за навернення Росії, за владу Росії. Щоб Всевишній послав їм мудрості, навернув їх серця. Молитися за ворога не завжди просто, але дуже необхідно. Ми повинні дарувати любов, навіть тоді, коли це здається неможливим!

Молімося за мир у нашій Україні!
Молімося за наших солдатів, щоб Господь дарував їм сил вистояти у нелегких боях!
Бог завжди перемагає зло!
І ми переможемо!
Бо з нами Бог!

"Життя переможе смерть, а світ - темряву!" - Володимир Зеленський.



бр. Михайло Бондар, VI курс

  Читайте також: