З нами Бог, розумійте народи!

З нами Бог, розумійте народи!
Березень 07 18:40 2022 коментарів 430 переглядів

Як важко у ці трагічні дні опановувати свої емоції та почуття, а також поєднювати їх у собі. Це період коли наше серце обмивається кров’ю, але й одночасно підноситься вгору через гордість за свою ідентичність. Це дні коли відчуваємо страх, але й готові боротися за свою свободу. Це момент коли плачемо за нашими полеглими захисниками, але й радіємо їхніми здобутками. Це стан коли серце наповнюється любов’ю до кожної особи яка докладає будь-які зусилля, щоб допомогти українському народові і армії, але й проникає ненависть супроти ворога. Постає питання «скільки це може тривати?».

Відповідь можна знайти у відомому уривку з послання апостола Павла до коринтян, коли він каже, що любов довготерпелива. Бог не ставить нам дедлайн Своєї любові, Він нас любить повсякчасно, адже Він – довготерпеливий. Насправді, ми свідомі, що ми любимо один одного, адже Україна як ніколи єдина, а навколо України єднається більша частина земної кулі. В чому проблема? У сприйнятті ворога. Потрібно пам’ятати, що дуже важливо вести війну у духовному вимірі з нечистими духами, які посіяли цю війну. Зброя у цій війні це – молитва. Закликаю кожного роздумати над питанням чи буде для нас якась користь, якщо будемо любити лише тих хто нас любить.

Рівно ж, розумію, що наша людська природа слабка і супроти таких страшних злодіянь агресора важко говорити про любов, але переключімся на позитивні речі, допомагаймо один одному на благо нашого славетного народу. Розпочнімо з того, що ми не будемо дозволяти собі проклинати ворога «благословляйте тих, які Вас проклинають» (Лк. 6, 28). Будьмо впевнені у перемозі, адже за нами правда.

З нами Бог, розумійте народи!

Слава Ісусу Христу!
Слава Україні!


бр. Владислав Клюцук, ІІ курс

  Читайте також: