Вітаємо Блаженнішого Патріарха Святослава з уродинами!

Вітаємо Блаженнішого Патріарха Святослава з уродинами!
Травень 05 11:59 2016 коментарів 668 переглядів

Ваша Святосте, переживаючи дні Пасхальної радості, наша радість сьогодні є особливою, адже в цей урочистий і світлий час ви святкуєте свій День народження. Уся наша семінарійна спільнота щиро вітає Вас.

Вітаємо Вас, насамперед, як Батька для нас та дякуємо Богові за Дар вашого Життя. Так нехай світить світло ваше перед людьми, щоб вони бачивши ваші добрі діла прославляли Отця вашого, який є на небі. Кожен із Трьох Святителів має що сказати сьогодні до Вас: Григорій Богослов бажає вам святості, Василій Великий - свідчення Благовісті, мужності і сили, справжності свідчення Істини, Іван Золотоустий – служіння, щоб ви побудували Справжню Христову Церкву.

 В сьогоднішній Літургії наша спільнота молилась за Вас, Ваша Святосте, щоб Всемилостивий Господь чував над Вами та обдарував всією повнотою Своїх ласк для Архипастирського служіння та для добра як і всієї Церкви загалом, так і нашої спільноти.

Нехай Господь і Бог наш сотворить Вам у радості, любові, довголітті та невтомності у служінню Христові, многая і благая літ!

Спільнота КТДС