Вітаємо отця Романа Островського з уродинами!

Вітаємо отця Романа Островського з уродинами!
Листопад 15 09:44 2017 коментарів 1132 переглядів

Сьогодні, 15 листопада, свої уродини святкує префект із навчальної частини Київської Трьохсвятительської духовної семінарії о. Роман Островський. Від імені ректора семінарії прот. Петра Жука та настоятелів уся семінарійна спільнота щиро вітає Вас, отче Романе, з уродинами!

Сьогодні по-особливому бажаємо Вам великої радості, миру та любові. Нехай Господь повсякчасно опікується Вами, допомагаючи у всіх добрих справах і починаннях. Нехай Божа благодать завжди оберігає Вас і підтримує в усіх життєвих ситуаціях.

У цей святковий радісний день висловлюємо Вам подяку за те надзвичайно важливе, необхідне служіння, яке здійснюєте у семінарії. Наукова формація – невід’ємний елемент семінарійного життя і майбутнього священичого служіння. Від неї великою мірою залежить інтелектуальний рівень майбутніх священиків. Тож прийміть, отче Романе, від нас щиру подяку за Вашу нелегку відповідальну працю, яку здійснюєте, і нехай Господь щедро Вас за неї винагороджує!

Хай Господь постійно провадить Вас, обдаровуючи необхідними ласками і дарами, а Пречиста Діва Марія покриває Своїм святим Покровом на многая і благая літа!

Спільнота КТДС