УГКЦ підтримала акцію «Година Землі» з молитвою

УГКЦ підтримала акцію «Година Землі» з молитвою
Березень 23 22:07 2013 коментарів 660 переглядів

 

Бюро УГКЦ з питань екології повідомило Церкву: «23-го березня 2013 року, о 20:30, люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину – «Годину Землі», щоб показати необхідність спільних зусиль для протидії зміни клімату та інших екологічних проблем сучасності».

Сама природа сьогодні насторожує кожного з нас своєю стихією. Спостерігаючи снігопади по більшості території нашої Батьківщини, наша свідомість напевне проясняється. Такі ясні моменти потрібно використати для того, щоб задуматися і змінити, що можливо, у нашому житті на краще.  Є організації, які взялися особливо дбати про захист довкілля й цілої Землі. Тому варто прислухатись до їхніх корисних пропозицій, підтримувати здорові акції.

Як Бюро дальше зазначило, цьогорічна Міжнародна екологічна акція «Година Землі» припала на першу суботу Великого Посту. Приєднатися до акції міг кожен бажаючий, вимкнувши в своїх домівках на одну годину електричне освітлення, а також – об’єднатись в молитві за Богом створений світ. Долучаючись до масштабного заходу, спільнота КТДС відслужила щоденне богослужіння при свічках, молячись в наміренні всіх захисників природи, ради здорового й щасливого життя на землі.

Медіа-центр КТДС