В Яремче відбувся християнський дитячий табір

В Яремче відбувся християнський дитячий табір
Липень 22 00:33 2018 коментарів 2285 переглядів

В Яремче з 14 по 21 липня 2018 р. Б. у реколекційному будинку отців-студитів відбувся християнський дитячий табір для дітей з Вінницього, Житомирського та Білоцерківського протопресвітерств. Кожного дня діти мали можливість спільно молитися Божественну Літургію, співати пісні, слухати катехитичні науки, гратися на свіжому повітрі та весело проводити час. Організатор табору - Молодіжна комісія Київської Архиєпархії. Це був другий заїзд для дітей та молоді Київської Архиєпархії.

Духівником табору був о. Іван Стефанишин. Пані Марта Стефанишин допомагала команді аніматорів, яка складалася із: братів-семінаристів КТДС (бр. Дмитро Хопта, бр. Юрій Сич, бр. Назар Шевчук, бр. Василь Підлубний), с. Омельяни Сеник, ЗСПР, Марії Цаповської та Роксолани Дайоглу.

Тема цьогорічного табору – «Запрошені на Царський Бенкет» – допомагала маленьким учасникам табору більше пізнати основне християнське Богослужіння – Божественну Літургію. Особливо цікавими і цінними були науки про святі таїнства Сповіді і Причастя, а також про Боже Слово у житті християнина.

Протягом часу таборування діти мали нагоду піти на «Стежку Довбуша», побувати у міні-зоопарку, побачити водоспад Гук і пройти «Ведмежою стежкою». Незважаючи на погоду, яка швидко змінювалася, подорожі видалися захоплюючими та цікавими.  

Весела і дружня атмосфера дала нагоду всім учасникам, аніматорам і дітям, відчути себе у колі великої родини, що нею є Церква. Тож перш за все дякуємо Господу за цей спільний і радісний час. А також висловлюємо подяку отцеві Івану Стефанишину та п. Марті Стефанишин, с. Омельяні Сеник, аніматорам Марії Цаповській та Роксолані Дайоглу за служіння, допомогу, присутність і відкритість, а маленькій Марії Стефанишин за сонячний настрій і веселощі навіть у найпохмурішу погоду. Нехай Господь обдарує вас своїм дарами і благодатями, провадить і благословляє!

Медіа-центр КТДС ім. арх. Гавриїла