ЗАЛИШИТИ ВІДГУК

Далеко не буденна зустріч у звичайний будній день!

Далеко не буденна зустріч у звичайний будній день!
20 13:14 2019 0 коментарів 206 переглядів

У вівторок, 19 лютого, з благословення протоієрея Петра Жука – адміністратора парохії Пресвятої Трійці, що функціонує при нашій семінарії, розпочалися біблійні читання.

Господь завжди промовляє до нас через своє Слово, проте високі швидкості цього світу спокушають нас повірити у те, що ми не маємо часу на читання Святого Письма, а тим більше на роздуми над ним. Наші парафіяни показують, що це далеко не так, адже вони знаходять час посеред тижня, щоб прийти і напитися «води живої». Це справді історичні фото, адже від тепер ми будемо зустрічатися кожного вівторка та разом у молитовний спосіб читати цей «лист» люблячого Батька до своєї дитини. В цей день, до нас приходять також і діти наших парафіян, проте чим займаються вони у цей час, зможете дізнатися лише через тиждень.

Того вечора наша спільнота роздумувала над рядками недільного Євангелія, де оповідалася притча «Про блудного сина», або як її тепер часто називають «Про милосердного Батька». Кожен із присутніх мав нагоду запитати себе про те, на якому він є місці: чи він відійшов від батька, розтративши все майно, чи продовжує і надалі жити біля нього, проте на-жаль, і до сьогодні не розуміє, що є його любим сином.

«Все Писання - натхненне Богом і корисне, щоб навчати, докоряти, направляти, виховувати у справедливості, щоб Божий чоловік був досконалий, до всякого доброго діла готовий» (2 Тим. 3,16-17). Таким є і наше прагнення, і нехай Всемилостивий Господь у цьому нам допоможе!

бр. Михайло Крамар, V курсу

33242


більше...

Читайте також: