У КТДС протягом тижня вшановуватимуть пам’ять жертв Голодомору

У КТДС  протягом тижня вшановуватимуть пам’ять жертв Голодомору
Листопад 27 20:40 2017 коментарів 599 переглядів

У Київській Трьохсвятительській духовній семінарії від сьогодні уся спільнота починає молитовно вшановувати пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років.

Цього року виповнюється 85 років організованого комуністичною владою геноциду українського народу – Голодомору 1932-1933 років. Українські дослідники-науковці стверджують, що загальна кількість людських втрат від Голодомору налічує близько 7 мільйонів осіб. Інші підрахунки подають від 9 до 12 млн. українців. У Києві та багатьох інших містах України цими днями відбулися жалобні заходи із вшануванням жертв цього страшного геноциду.

У суботу, 25 листопада, о 16:00 під час загальнонаціональної хвилини мовчання брати-семінаристи єдналася в молитві та били в дзвони у пам’ять про невинні жертви геноциду українського народу. А від понеділка, 27 листопада, кожного дня о 13:45 впродовж тижня в стінах семінарійного храму настоятелі та брати семінарії молитимуться Панахиду.

Щиро заохочуємо всіх небайдужих пам’ятати та долучатися до спільних молитов за жертв цієї трагічної події, яка залишила глибокий слід в історії нашого народу.

Бр. Сергій Шевченко, V курс.