У Княжичах пройшов тижневий християнський табір «Дорогами віри»

У Княжичах пройшов тижневий християнський табір «Дорогами віри»
Липень 08 14:18 2019 коментарів 998 переглядів

З 1 по 7 липня 2019 р. Б. у стінах Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ було досить гамірно. А причиною цьому був дитячий християнський табір. У семінарійних кімнатах розмістилося 52 учасники, які впродовж цілого тижня впевнено прямували до того, щоб стати дружньою родиною. Брати-семінаристи, аніматори, діти та двоє матусь, що дбали про харчування, жили одним ритмом, якого сьогодні так бракує.

Час пролетів невблаганно, а ми навіть не встигли озирнутися як наш табір підійшов до завершення. Сьогодні ми з ностальгією поглядаємо назад та пригадуємо собі ранкові вставання, заспані очі дітей, активні руханки, спільну молитву Літургії, катехизацію, ігри, танці, пісні, всього годі й перелічити. А чи варто?! Набагато важливіше є те, як себе після табору почуваються діти. А вони вже з нетерпінням чекають наступного року, щоб знову разом зустрітися та спільно пройти ще одну тижневу мандрівку.

Ось так про табір пише одна із матусь: «Дуже дякуємо КТДС за можливість брати участь у християнському таборі! Ці табори просто неймовірні і є надзвичайно важливими для наших дітей. Діти чекають наступного табору, щойно завершується попередній. Саме через те, що табір християнський, ми не переживаємо куди віддали своїх діток, а впевнені в тому, що вони навчаться добра, поваги, справжньої дружби, праці в командах та ще й отримають додаткові знання з основ християнської віри. І що це буде цікаво! Надзвичайний досвід, надзвичайні спогади, надзвичайні діти і дорослі! Дякуємо!».

Пропонуємо вашій увазі декілька фото із життя нашого табору. Переглядаючи їх, пригадаймо собі цитату Ісуса про дітей: «Таких є Царство Небесне!». Тож частіше дозволяймо собі побути дітьми, але не у їх інфантильності, а у їх безпосередності, щирості та великому довір’ї до Нашого Небесного Батька. До наступних зустрічей у стінах семінарії!

бр. Михайло Крамар, VI курс