Семінаристи взяли участь у молитовному вечері Тезе

Семінаристи взяли участь у молитовному вечері Тезе
Лютий 06 08:12 2017 коментарів 1027 переглядів

У суботу, 4 лютого, молодь Української Греко-католицької Церкви зібралася на Подолі, у церкві Миколи Доброго, щоб помолитись, а саме молитву-канон Тезе. Були присутні й семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії, які музично супроводжували молитву. Провадив молитву о. Віталій Марцинюк, який приїхав із усією сім'єю. Він говорив про віру, цитуючи Апостола Павла, який у свою чергу наводив приклад про Авраамову віру. Це наштовхнуло нас до роздумів про те, якою є наша віра, і про те, як ми поєднуємо нашу віру з ділами. 

Родзинкою зустрічі була «скрипка», яка випадково прийшла на зустріч Тезе, нею була студентка музичної консерваторії. Вона посилила молитву своєю майстерністю гри на музичному інструменті.

Особливо мене вразила кількість бажаючих приєднатися до спільної молитви зі своїми приватними проханнями, особливо за мир в Україні і припинення військового конфлікту.

На завершення, за традицією, у дружній атмосфері, учасники молитви могли поспілкуватися за чашкою кави і чаю з солодощами.

бр. Ігор Дмитришин, ІІІ курс