Семінаристи долучилися до прибирання Княжицького лісу

Семінаристи долучилися до прибирання Княжицького лісу
Жовтень 20 21:34 2018 коментарів 2038 переглядів

Йдучи у ліс, кожен із нас милується прекрасними кольорами, у які його вбрала осінь. Але, не можна заперечити той факт, що часто ми, навіть не думаючи, закидаємо ліс сміттям. На жаль, у лісі, окрім чистого повітря і осінньої барви, ми можемо побачити багато непотребу.

Сьогодні, 20 жовтня 2018 р. Б., у селі Княжичі відбулося спільне прибирання лісу – акція, яка на мала на меті очистити і зберегти навколишнє середовище. Разом із мешканцями села Княжичі брати-семінаристи КТДС очистили ліс та чимало галявин від сміття. Ліс завжди гостинно зустрічає всіх, хто приходить до нього у гості, проте потрібно не забувати, що час від часу його потрібно доглядати. Господь постановив нас, щоб ми дбали за все те, що є у цьому світі, тому не відкидаймо це на завтра, почнімо це робити уже сьогодні.

Приїхавши на відпочинок, не забуваймо залишити за собою чисту галявину. Якщо маємо сміття, не залишаймо його на природі, а заберімо з собою, зберігаючи чистоту. Ліс – це справжні легені людства, до яких потрібно відноситися з турботою.

бр. Андрій Кремза, ІІ курс