Служіння семінариста КТДС на Волині

Служіння семінариста КТДС на Волині
Квітень 21 22:30 2017 коментарів 1370 переглядів

На запрошення настоятеля храму апостола і євангелиста Івана Богослова о. Сергія Василіва у м. Рожище прибув семінарист IV курсу КТДС бр. Олександр Кузьович. Головним завданням семінариста було супроводження богослужень Страсного тижня, а також Воскресіння Христового, літургійним співом.

Своє служіння бр. Олександр розпочав у Страсний четвер під час Вечірньої з Літургією св. Василія Великого, яку о. Сергій відслужив уранці. Після цього відбулися відвідини вірних, які бажали приступити до св. Сповіді та Причастя, але через стан здоров’я були неспроможні завітати до храму. Виставлення Плащаниці відбулось у п’ятницю вранці. Отець-настоятель зазначив, що за увесь час існування парохії цього року найбільша кількість вірних приступила до Сповіді та Причастя та вшанувала Плащаницю Господа нашого Ісуса Христа.

У суботу вірні спільно зі своїм парохом підготовляли храм до святкування Воскресіння Господнього, яке розпочалось у неділю о 4:00 вранці. Після святкової Божественної Літургії було здійснено освячення святкових кошиків зі стравами. У Світлий понеділок о. Сергій разом з бр. Олександром відвідали благодійний концерт «Пасхальні мелодії», організований задля збору коштів на лікування важкохворої трирічної дівчинки Мар’яни Оніщук.

Медіа-центр КТДС