Практична лекція для братів VI курсу на телебаченні

Практична лекція для братів VI курсу на телебаченні
Жовтень 02 12:26 2017 коментарів 1063 переглядів

Днями семінаристи побували на одному з популярних телеканалів. Викладач КТДС Олена Данилюк організувала для братів 6 курсу практичний урок з дисципліни “Масмедіа в душпастирстві”, запросивши їх для поглиблення досвіду відвідати “Прямий” канал.

Провідником у світ телебачення був один з головних менеджерів каналу - Олексій, який зустрів гостей і відкрив для них двері всіх майстерень, де виробляється масмедійний продукт. Студенти могли побачити все: і студії, де саме в той час записувався прямий ефір однієї з топових передач, і робочі місця журналістів, дизайнерів, операторів, і багато іншого. Дуже зацікавила кімната, де різноманітний аудіо- і відеоматеріал одразу складався в готову картинку, яку ми зазвичай бачимо в телевізорі.

Вражає, що Прямий телеканал за місяць праці вже вийшов на друге за рейтингом місце серед інформаційних телеканалів. Приємно було почути, що метою журналістів є принести людям спокій, показати реальну картину подій, не викликаючи паніки, і так присутньої сьогодні в суспільстві. Вони прагнуть дати глядачам фаховий, мудрий погляд на події, який принесе чимало користі.

Дякуємо працівникам і керівництву телеканалу за гостинність і відкритість. А нашому викладачу - Олені Данилюк - за неоціненний досвід, яким ми могли підкріпити теоретичний матеріал. Адже цілком можливо, що священик колись може потрапити на телеефір, а такі відвідини неодмінно йому стануть в пригоді.

бр. Олег Климончук, VI курс КТДС