«Пісня Серця 2018»

«Пісня Серця 2018»
Квітень 16 20:02 2018 коментарів 1359 переглядів

5 травня 2018 р. Б. у рамках пісенного конкурсу «Пісня Серця 2018» відбудеться відбір серед дітей та молоді Київської Архиєпархії, переможці якого матимуть честь представляти наші терени у Львові на Патріаршому рівні конкурсу (19 травня).

Даний відбір організовує Катехитична комісія Київської Архиєпархії, і він проходитиме у храмі св. Василія Великого (Вознесенський узвіз, 7 - район Львівської площі) о 14:00.

До участі в конкурсі запрошуються українські діти з України та з-поза її меж, відбір для яких пройде у трьох категоріях:

1 категорія – 7-10 років

2 категорія – 11-13 років

3 категорія – 14-17 років

Умови конкурсу:

  1. Тематика пісень повинна відображати суть християнського покликання, християнські цінності.
  2. На конкурс приймаються лише дитячі (які відповідають віку конкурсанта) пісні українською мовою. Перевага надаватиметься новим авторським пісням.
  3. Участь у конкурсі можуть приймати лише солісти.
  4. Солісти виконують одну пісню під фонограму-мінус або при особистому акомпануванні (про інструмент виконавець повинен подбати особисто).
  5. Максимальний час виконання однієї пісні – 5 хвилин.
  6. Супроводжуючі особи (учасники інструментального ансамблю, бек-вокалісти, акомпаніатори, та ін.) не нагороджуються та не приймають участі у гастрольних турах.
  7. До участі в конкурсі не будуть допускатися пісні, які перемогли у попередніх конкурсах «Пісня серця».
  8. У конкурсі не можуть брати участі переможці Патріаршого рівня попередніх конкурсів «Пісня серця», незважаючи на перехід переможця в іншу вікову категорію (список пісень додано нижче).
  9. Переможець єпархіального рівня на всіх подальших рівнях і концертах виконує лише ту саму пісню.

Переможець фестивалю патріаршого рівня не має права змінювати фонограму пісні переможця в наступних концертах та виступах.

 

Критерії оцінювання:

Журі оцінює:

-        поєднання мистецького образу з духовним змістом пісні;

-        голосові дані;

-        музичні здібності виконавця;

-        відповідність пісні віку учасника;

-        сценічність (костюм);

 

Для участі в конкурсі потрібно!

-        пройти реєстрацію за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1IqhbEcsxFWIW0RC3W2PHCNf9QUz_vWxv0O1LhDjp_KU/edit?ts=5acfbc78

-        принести правильно заповнену заявку (додано нижче);

-        письмові дозволи авторів слів та музики на виконання пісні;

-        надруковані слова пісні;


            Цьогорічний конкурс проходитиме під гаслом: «Радість вам звіщаємо», та буде присвячений року молитви, що вартує врахувати при виборі репертуару. З великою приємністю запрошуємо всіх відгукнутися на дану ініціативу та прославити Бога піснею.

Більш детальну інформацію можна дізнатися тут: http://pcc.ugcc.org.ua/?p=22238  та за номером телефону 097 97 75 032 (бр. Михайло)

Заявка

Список переможців конкурсу минулих років

Катехитична комісія Київської Архиєпархії