Київську семінарію відвідала представниця Союзу українок Америки

Київську семінарію відвідала представниця Союзу українок Америки
Квітень 30 15:05 2018 коментарів 1450 переглядів

Союз українок Америки фінансово допомагає братам-семінаристам зі Східної України, зокрема студентам із Донецького екзархату. У понеділок, 30 квітня 2018 року, до Київської Трьохсвятительської семінарії завітала пані Марія Фуртак, представниця Союзу українок Америки в Україні.

"Як матері, як жінки Союз українок завжди відгукуються на те, щоби підтримати нові покоління, зокрема нашу семінарію", - сказав отець Інокентій, представляючи пані Марію браттям-семінаристам у храмі. 11 братів з Донецького та Харківського екзархату користають із допомоги організації.

Пані Марія Фуртак коротко розповіла про організацію та її діяльність. До Союзу українок Америки належать американки, котрі мають українське походження, але в серці залишаються українцями і постійно піклуються потребами своєї Батьківщини. Зокрема, окрім нашої семінарії, членкині Союзу всіляко допомагають українським військовим та потерпілим від війни на Сході України. Опісля загальної зустрічі пані Марії з семінаристами КТДС, відбулася окрема бесіда з представниками Донецького екзархату.

Медіа-центр КТДС ім. св. арх. Гавриїла